Sleduj nás

V UFC chci lepší peníze, nebo opravdu odejdu, pohrozil šampion Ngannou

V UFC chci lepší peníze, nebo opravdu odejdu, pohrozil šampion Ngannou
Jste šampionem jedné z nejperspektivnějších a nejlepších MMA organizací planety, ale přesto vám zápasový výdělek sotva pokryje výdaje na tréninkový kemp.

V podobně hořké situaci se nyní nachází těžkotonážní šampion Francis Ngannou. Ten poslední dobou vede hodně ostrý monolog, v němž si pravidelně stěžuje na dění v UFC. Vadí mu nejen to, že Dana White uspořádal zápas o dočasného šampiona divize, ale také to, jaký nízký plat pobírá.

„Člověk v mém postavení by se neměl trápit, zdali mu vyjdou finance na pokrytí celého přípravného kempu. Tohle je prostě bída, ale nikdo se o to nestará!“ rozvášnil se Ngannou, jehož pěsti jsme v akci mohli vidět naposledy letos v březnu proti Stipemu Miocicovi.


„Za poslední dva roky mám dva zápasy. Jednak je to málo a jednak za to nedostávám zaplaceno tolik, kolik bych měl. Tohle je pro mě hraniční situace. Buďto mi UFC zaručí lepší výplatu, anebo prostě odejdu,“ pohrozil kamerunský Predátor, který má stále v organizaci platnou smlouvu, bez jejíhož naplnění nemůže brány MMA Ligy mistrů opustit.

„Rád bych se přesunul do boxerského ringu a dostal konečně zaplaceno, kolik si skutečně zasloužím. V jednom bodě své kariéry se toho dočkám, pevně tomu věřím. Ty boxerské peníze na mě čekají,“ sdělil Ngannou pro MMA Fighting své budoucí úmysly.

Další články