Sleduj nás

V Usmanově stylu vidím spoustu mezer, tvrdí Covington. I proto se mu prý šampion vyhýbá

V Usmanově stylu vidím spoustu mezer, tvrdí Covington. I proto se mu prý šampion vyhýbá
Colby Covington údajně zná recept, jak Kamaru Usmana porazit. I proto se mu prý šampion vyhýbá.

Nigerijský mistr z divize velterové váhy je ochotný při své další obhajobě čelit prakticky komukoliv. Jediný, kdo si tu šanci podle něho nezaslouží, je Colby „Chaos“ Covington. Ten z tohoto proslovu ovšem vycítil jasný strach.

„Marty udělá cokoliv, jen aby se vykroutil z naší odvety. Ví, že ho dokážu porazit a že kdyby předtím v našem boji nesimuloval, porazil bych ho už tehdy,“ vzpomínal Covington na ten předstíraný útok do slabin.


„Proč si myslíte, že teď srabík Marty Usman vyzývá Diaze, Chiesy a Masvidaly? Protože si vybírá jen takové zápasníky, které dokáže porazit. Už proti Burnsovi měl velké potíže a já v tom duelu u něj viděl spoustu slabin. Přísahám vám, že kdyby bojoval se mnou tak, jako bojoval proti Burnsovi, tak je hned bez titulu,“ uvedl ve výpovědi pro MMA Fighting bývalý dočasný šampion velterové váhy, jenž stále vyčkává na svou slíbenou odvetu.

UFC má jasný plán, pouze Kamaru Usman se ho snaží narušit. Naposledy podotkl, že je připravený vyklepat Natea Diaze, svému manažerovi řekl, že chce bojovat s Michaelem Chiesou, dokonce i promluvil o tom, že rád dá trilogii Jorgemu Masvidalovi, pouze Colby Covington zatím do jeho plánů nespadá. A proto není snadné tuto odvetu vyjednat, i když si ji sám Dana White velmi přeje.


Další články