Sleduj nás

Velká rána! Bývalý hvězdný šampion UFC přemýšlí nad koncem kariéry, může za to koronavirus

Velká rána! Bývalý hvězdný šampion UFC přemýšlí nad koncem kariéry, může za to koronavirus

Demetrious Johnson, bývalý hvězdný šampion muší váhy UFC, se už více než rok neobjevil v oktagonu a neví, zdali to vůbec v blízké době bude moct napravit. Současná krize okolo pandemie koronaviru jej dohání až k šílenství.

Demetrious Johnson momenátlně působí u asijské organizace ONE Championship, kde se od svého odchodu z UFC uvedl třemi výhrami a kde se také zapsal mezi šampionskou listinu. Svou vítěznou sérii ovšem zřejmě jen tak nerozšíří. 

Čtyřiatřicetiletému zápasníkovi už podle jeho vyjádření nezbývá moc času. „Možná už nikdy nebudu zápasit,“ řekl se sklopenýma ušima “Mighty Mouse“, který tak reagoval, jaký na něj měla vliv pandemie COVIDU-19 .


„COVID-19 mě nějak těžce nepoškodil. Nezáleželo mi na zápasení. Hlavně jsem se soustředil na trávení času s manželkou a dětmi. Pomáhal jsem dětem být úspěšnými ve škole. Stále jsem chtěl být v kondici, ale když pandemie zasáhla, přepnul jsem spíše do role táty a manžela,“ podotkl.  

Podle Johnsonových slov to nevypadá, že bychom ho měli v oktagonu očekávat. Vše ale i tak zůstává otevřené a my můžeme jen doufat v návrat jednoho z nejlepších zápasníků muší váhy všech dob.



Další články