Sleduj nás

Velký zápas pro Miocice! Dana White odhalil, kdo bude jeho příštím soupeřem

Velký zápas pro Miocice! Dana White odhalil, kdo bude jeho příštím soupeřem
Dana White jasně naznačil, že má se Stipem Miocicem ještě velké plány.

Šéf UFC bývalému šampionovi těžké váhy přislíbil, že se díky přetrvávající absenci Jona Jonese stane novým titulovým vyzyvatelem, který se utká s vítězem mistrovské bitvy Francis Ngannou vs. Derrick Lewis. Tohoto měření sil se dočkáme někdy v létě.

S „Bonesem“ se mimochodem počítalo už pro případný duel s kamerunským Predátorem, ale jeho finanční nároky nebyly vyslyšeny, proto na nic nekývl.


„Realita je taková, že jsme Jonese oslovili, protože má s námi platnou smlouvu. V samotném závěru jsme s ním nenašli žádnou kloudnou řeč, což znamená, že je Lewis naším vrchním vyzyvatelem, který se utká s Francisem Ngannouem,“ uvedl White.

„Možností bylo, že kdyby se Jones vrátil, střetl by se s Miocicem. Potíž je ale v tom, že i v tomto případě nám Jon dal velmi jasně najevo, že o bitvu se Stipem nemá žádný zájem, takže co máme dělat?“ položil White novinářům jakousi řečnickou otázku. „Teď je to tedy jasné, Jon je ze hry, Stipe bude dalším titulovým vyzyvatelem,“ přednesl stručně pro MMA Junkie.


Zmíněné tvrzení jistě Stipeho potěší, jelikož ještě nedávno avizoval, že má velkou touhu to s Predátorem rozjet potřetí.

„Vím, jak se dá Francis porazit. Je to celé jen o taktice, které jsem se na malinký okamžik v našem posledním zápase nedržel. Následky byly katastrofální,“ bědoval Miocic, jenž si nyní odpykává povinnou lékařskou stopku. Jeho návrat koncem roku je ovšem více než reálný.

Další články