Sleduj nás

Vémola: Conor McGregor je král, bojovat se zlomenou nohou je nepředstavitelná bolest

Vémola: Conor McGregor je král, bojovat se zlomenou nohou je nepředstavitelná bolest
Každý zápasník doufá, že bude v kleci zdráv a vymáčkne ze sebe maximum. Jenže ne vždy tomu tak je. A i když jde bojovník do klece zdravý jako řípa, může z ní odcházet jako mrzák.

Své o tom ví i Conor McGregor, který si před pár dny ve třetím zápase s Dustinem Poirierem ošklivě zlomil nohu. A nejen on. Zlomeninu zažil i Karlos Vémola, který v roce 2015 v souboji s Jackem Hermanssonem neodklepal a raději si nechal zlomit ruku.

Kdyby před šesti lety Terminátor zápas s Jackem Hermanssonem vyhrál, mohl se vrátit do UFC. Jenže on prohrál a místo UFC pelášil za lékaři. "Jsem tvrdohlavej blbec, měl jsem to odklepat, ale nechal jsem si zlomit ruku a teď sedím v nemocnici," prohlásil tenkrát Terminátor.


Vémola se proto dokáže vžít do pocitů, které McGregor zažíval, když ještě v kleci dostal ortézu a na vozíku si to štrádoval rovnou na operaci. "Přeju mu brzké uzdravení. Operace proběhla úspěšně, což je hlavní. Vím, jak nepříjemná tato zranění jsou a vím, jak moc ten zápas chtěl. Conor dál válčil, byl agresivní. Normální člověk by omdlel bolestí, držel by se za nohu. On ne, Conor bojoval dál a řval, že to není konec, že to bude pokračovat,“ uznal Terminátor irského bojovníka.

"Ať je McGregor jaký chce, má v sobě obrovského bojovníka a přinesl sportu strašně moc, je to král. Doufám, že bude brzo zpátky. Až se vrátí, sledovanost bude obrovská, věřím, že to bude brzo,“ dodal Karlos.


Koneckonců i Vémola se musí dát dohromady. Kvůli utrženému tricepsu přišel o titulovou bitvu na Štvanici. Do souboje s Naruszczkou místo něj naskočí Samuel Pirát Krištofič. Bude fit alespoň na boxerskou exhibici s Marpem?


Další články