Sleduj nás

Veterán Diego Sanchez zná soupeře pro poslední fight v UFC. Zároveň poslal vzkaz i McGregorovi

Veterán Diego Sanchez zná soupeře pro poslední fight v UFC. Zároveň poslal vzkaz i McGregorovi

Vítěz první řady The Ultimate Fighter se pomalu loučí s UFC. Ještě, než se tak ovšem definitivně stane, si ale uspořádá rozlučkový zápas.

„Conore McGregore, já vím, že tvůj poslední fight nebyl zrovna nejlepší, ale drž hlavu vzhůru, však jsi legenda a ještě tě čeká spousta úspěchu!“ napsal Sanchez na svém Twitteru, kde připomínal, že po duelu s Conorem vždy toužil. Dana White mu jej ale nechtěl povolit, a tak si na závěr kariéry vybral jiného soupeře.

„Tak to vypadá, že mé UFC finále bude proti Donaldovi Cerronemu. Zápas s tebou, McGregore, bude ale stále viset ve vzduchu! Napiš mi do zprávy, mám pro tebe kostičku,“ doplňoval americký bojovník, který v největší MMA organizaci působí už přes patnáct let a který se stále nebude chtít vzdát naděje, byť i malé, na duel s Conorem.


Dana White už sám před pár dny podotýkal, že si bude muset promluvit se Sanchezem i Cerronem ohledně potenciálního konce kariéry. V éteru dokonce zazněla i možnost, že by se oba borci mohli utkat proti sobě a bez ohledu na výsledek by pak pověsili rukavice na hřebík. Jak se tedy zdá, tento plán začíná být čím dál více reálný.


Další články