Sleduj nás

Vím, že jsem nejlepší polotěžká váha planety! chvástá se zápasník z Bellatoru

Vím, že jsem nejlepší polotěžká váha planety! chvástá se zápasník z Bellatoru
Už je to tu znovu, další zápasník z Bellatoru se prohlašuje za nejkvalitnějšího na světě.

Corey Anderson, tedy známý veterán z UFC, si na turnaji Bellator 268 hravě poradil s bývalý šampionem Ryanem Baderem, jehož ukončil po první minutě prvního kola na TKO.

Jakmile potom nastal čas na pozápasový proslov, dvaatřicetiletý borec s chválou na svou osobu určitě nešetřil. „Už dávno vím, že jsem nejlepší polotěžká váha planety!“ vyhrkl ze sebe.


Toto byla pro Andersona sedmá výhra z posledních osmi soubojů. Jedinou porážku mu uštědřil Jan Blachowicz, tedy nynější „champ“ z divize do 93 kg v UFC.

„Jana jsem už jednou porazil, a proto jsem ho do naší odvety tak trochu podcenil. Je to má chyba, prostě jsem si řekl, že mě nemá čím ohrozit. Řekl jsem si, že když jsem mu už jednou nakopal prdel, tak podruhé to nebude problém. Měl jsem ho brát vážněji,“ přiznává "nejlepší zápasník polotěžké váhy planety".


U Bellatoru je ovšem poslední dobou zvykem, že se tu všichni prohlašují za nejlepší. Nedávno to byl Patricio Freire, po něm AJ McKee. Své zápasníky také velmi často chválí prezident Scott Coker, který má za to, že minimálně tři hmotnostní kategorie má kvalitnější jak Dana White v UFC.


Další články