Sleduj nás

Volkanovski: Holloway dostává strašně moc ran, jeho brada to jednou nevydrží a jeho kariéra pak krachne

Volkanovski: Holloway dostává strašně moc ran, jeho brada to jednou nevydrží a jeho kariéra pak krachne
Šampion Volkanovski vypozoroval jednu zajímavou věc. Max Holloway ve svých zápasech sice vysílá rekordní počet úderů, ale sám jich také musí hodně přijmout.

Doposud se brada bývalého šampiona pérové váhy jevila jako nezlomná, nicméně už takový Yair Rodriguez ji otestoval i několika silovými kopy. Tyto rány se jenom akumulují, že se to postupně bude muset někde projevit.

„Max je skvělý bojovník a náleží mu všechna čest, že do zápasu s Rodriguezem vstoupil, i když nemusel, ale on prostě všude dostává strašně moc ran. Pokud se bude držet tohoto stylu, pak je to jen otázkou času, dokud mu jeho brada nevypoví službu. A jak tu službu vypoví jednou, vypoví ji i podruhé, potřetí atd., až jeho kariéra krachne,“ uvedl Volkanovski.


Teď by oba borce mezi sebou měla čekat trilogie. Doposud jen čekáme na nějaké oficiální potvrzení ze strany UFC, ale na to je ještě čas.

„Potřebuji jen signál, že se ten fight opravdu uskuteční, abych mohl začít svou přípravu. Nezapomínejte ovšem, že to mám proti Maxovi 2-0, což je výsledek, který ze své hlavy nevymaže. Psychologická výhoda bude na mé straně,“ řekl Volkanovski pro ESPN s tím, že bude vyhlížet završení zlatého hattricku. Hollowaye už dobře zná a teď se na něj a jeho box i lépe připraví.


Další články