Sleduj nás

Volkanovski: Hollowaye jsem porazil, protože jsem prostě dobrý. Nemůžu mu dávat šanci za šancí

Volkanovski: Hollowaye jsem porazil, protože jsem prostě dobrý. Nemůžu mu dávat šanci za šancí

Alexander Volkanovski není spokojený s tím, jak je stále spojován s další odvetou proti Maxovi Hollowayovi.

Volkanovski se momentálně v UFC nese na vlně devíti po sobě jdoucích výher, přičemž poslední dvě ukořistil nad bývalým vládcem Maxem Hollowayem. Zejména v druhém případě ovšem šlo o velmi těsné a sporné rozhodnutí, kvůli němuž se (nejen) fanoušci dožadují trilogie.

„Už je to vskutku otravné,“ komentoval Alex nářky fanoušků volajících po třetí bitvě. „Lidé zapomínají na to, co se mi povedlo, jak jsem zápas obrátil. Jediné, co si pamatují, jsou první dvě kola,“ štvalo ho.


„Pravdou sice zůstává, že Max měl skvělý úvod, ale já zase byl dostatečně silný natolik, abych vyhrál zbývající tři kola. To jenom dokazuje, jak dobrý jsem,“ vykřikoval Volkanovski v rozhovoru pro South China Morning Post.

Alexander Volkanovski vypráví o svém úspěchu v UFC


„Jestli měl mít Max někdy šanci mě porazit, pak to bylo na UFC 251. Nechci znít neupřímně, ale nevěřím tomu, že mě může dát, jsem velice komplexní,“ řekl o sobě.

„Rozumím tomu, že lidé volají po trilogii, ale já mu furt nemohu dávat šanci za šancí, dokud konečně nevyhraje,“ završil dvaatřicetiletý australský bojovník.


Další články