Sleduj nás

Volkanovski už ví, kdy by měl obhajovat svůj pás pérové váhy… A co bude s Hollowayem?

Volkanovski už ví, kdy by měl obhajovat svůj pás pérové váhy… A co bude s Hollowayem?
Alexander Volkanovski a Brian Ortega byli zvoleni trenéry obnovené reality show „The Ultimate Fighter“, což znamená, že sami sobě v závěru budou čelit.

Když se australský šampion představil jako host podcastu u známého komentátora Joeho Rogana, řekl mu, že by se měl do nitra klece vrátit v září. A asi není třeba podotýkat, že Ortega pro něho bude jedním z nejsnazších soupeřů, jak pořád opakuje.

„MMA je soubojem stylů a Brian disponuje přesně takovým, který by mi měl hrát do noty. Věřím, že i na zemi budu lepší jak on. Určitě bych se tedy nebál s ním bojovat jak v postoji, tak i na zemi,“ pronesl Volkanovski.


„Co jsem slyšel, tak by se finále TUF mělo uskutečnit někdy začátkem září, takže někdy v té době bychom se měli utkat. A určitě se to uskuteční v USA,“ poznamenal.

Pokud jde o Volkanovskiho, často je s jeho jménem spojena i trilogie s Maxem Hollowayem. O něm Dana White řekl, že mu bude muset za jeho výkon proti Calvinu Kattarovi dát novou titulovou šanci. Protože však nyní šampiona bude čekat bitva s Ortegou, věci se poněkud přeskupily a Max kývl na zápas s Yairem Rodriguezem.


„Ať se to Hollowayovi líbí nebo ne, tak prostě dvakrát se mnou prohrál. Nemůže dostávat šanci za šancí, dokud mě konečně neporazí. Pokud ale teď porazí několik vyzyvatelů, nebudu mít jinou možnost než se s ním utkat potřetí,“ přiznal australský mistr divize pérové váhy.


Další články