Sleduj nás

Vsaďte dům! Derek Brunson ujišťuje, že Adesanyu sekne desetkrát z deseti případů

Vsaďte dům! Derek Brunson ujišťuje, že Adesanyu sekne desetkrát z deseti případů
Derek Brunson volá po titulovém souboji s Israelem Adesanyou. Na svou výhru by byl schopný vsadit klidně tu nejvyšší možnou cenu.

Americký veterán se snaží využít momentální nerozvážnosti UFC, které zatím nepotvrdilo, kdo další bude bojovat o titul střední váhy. Samozřejmě, papírovou výhodu by měl mít Robert Whittaker, jak už tu několikrát zaznělo, ale toho si zase nepřeje tým šampiona. A proto jsme na mírném rozcestí.

I z tohoto důvodu do hry vstupuje Derek Brunson, jenž se naposledy bleskl výhrou na škrcení nad Darrenem Tillem. Tento skalp rozšířil jeho vítěznou sérii na pět zápasů, díky čemuž se zařadil mezi potenciální kandidáty v boji o pás. Přesně ten pás, o němž nepochybuje, že by ho nezískal.


„Adesanya mě porazí jedenkrát z deseti pokusů. Pokud mám ale blond vlasy, neporazí mě ani jednou z deseti pokusů. Ukončil bych ho do druhého kola!“ informoval sedmatřicetiletý bijec prostřednictvím svého Twitteru.

Abychom byli kompletně v obraze, vyplatí se připomenout, že Brunson s Adesanyou již jednou bojoval a prohrál na TKO v prvním kole. Proto ve svém textu zmiňuje, že jej šampion porazí jedenkrát z deseti pokusů.


Jakmile však tento americký veterán změnil svou vizáž – obarvil se na blond – tak rázem začal vyhrávat. Jako by před námi stál nový člověk a tento nový člověk je údajně neporazitelný.

Další články