Sleduj nás

Vyhlíží nespokojený Miocic únikovou cestu ven z UFC? Překvapivě ho zajímá asijský gigant

Vyhlíží nespokojený Miocic únikovou cestu ven z UFC? Překvapivě ho zajímá asijský gigant
Stipe Miocic je silně nespokojený s tím, jak je jeho jméno v UFC přehlíženo.

Dana White mu původně přislíbil s Francisem Ngannouem trilogii, ale protože jeho turnaji UFC 265 chyběl nějaký zajímavý hlavní tahák, rozhodl se znenadání vytvořit boj, který určí dočasného šampiona těžké váhy. Této pocty se dočkali Derrick Lewis s Cirylem Ganem.

Co to znamená? Že jakmile těžká váha pozná dočasného šampiona, ten potom bude ve sjednocující bitvě bojovat s regulérním šampionem Francisem Ngannouem. A teprve až podle toho, jak se tato situace vyvrbí, se bude brát ohled i na Miocicovo jméno…


„White mi řekl, že mám čekat rok, než dostanu vítěze zápasu Francis Ngannou vs. nový dočasný šampion divize. Proč ale sakra musím tak dlouho čekat?“ ptal se Stipe v Jabs podcastu.

„Neměl bych čekat na žádného vítěze, na kontě mám nejvíce obhajob v rámci celé historie těžké váhy. Já a Francis to máme 1:1 (ale musím čekat), jenom takový Daniel Cormier dostává odvety okamžitě!“ štvalo ho.




 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený 5x5 minutes pure mma (@5x5mins)






A aby svou zlobu Stipe podtrhl, musel na sociálních sítích reagovat na příspěvek konkurenční společnosti ONE Championship. V něm se admin ptal, jaké velké jméno by měla organizace vedená thajským podnikatelem Chatrim Sityodtongem podepsat. Miocic se zatvářil, jako že nabídku „zvažuje“.


Další články