Sleduj nás

Výpadek formy? To kvůli koronaviru, tvrdí soupeř Procházky, kterému se vrátila motivace i touha vítězit

Výpadek formy? To kvůli koronaviru, tvrdí soupeř Procházky, kterému se vrátila motivace i touha vítězit
Dominick Reyes má za sebou dvě prohry v řadě, za které on sám prý úplně až tak nemůže.

Poprvé se tak stalo, když byl na body přemožen Jonem Jonesem, což jen okomentoval slovy, že ten zápas jasně vyhrál, načež se dožadoval odvety, která to měla potvrdit. A následně se tak stalo po nemasném výkonu proti Janu Blachowiczovi. Zde jej ale už zastavily potíže spojené s koronavirem.

„Situace okolo covidu nebyla přívětivá. Můj otec se ocitl v nemocnici, kde byl zapojen na umělou ventilaci, a já jsem byl mezitím v přípravě na zápas, na který jsem se ale nemohl plně soustředit. Jak jsem se nemohl vidět s mými rodiči, nebyl jsem sám sebou,“ uváděl.


Následně se dostavily i pochybnosti. „Začal jsem pochybovat o svých dovednostech i o tom, kým vlastně jsem. Nebyl jsem sám se sebou spokojený. Bojoval jsem pro všechno možné, jenom ne pro sebe a pro ten pocit, že to miluju,“ vysvětloval s tím, že nyní se údajně už jeho problémy vyřešily.

„Nyní jsem konečně opět sám sebou. Občas si takovými věcmi musíte projít, abyste našli světlo na konci tunelu,“ podotkl jedenatřicetiletý bojovník, jehož už tento víkend bude čekat souboj s českým samurajem Jiřím Procházkou.


Další články