Sleduj nás

Vysněný zápas Rose Namajunas? O titul slámové váhy! Soupeřku má prý dokonale nastudovanou

Vysněný zápas Rose Namajunas? O titul slámové váhy! Soupeřku má prý dokonale nastudovanou

Rose Namajunas potvrdila, že je opět připravena zaútočit na tu nejvyšší možnou příčku.

Současnou šampionkou slámové váhy je čínská bojovnice Weili Zhang. Ta svůj pás získala, když v prvním kole přemohla Jessicu Andrade. Tedy tu soupeřku, která po nepříjemném slamu kdysi převzala pás právě od Rose.

Namajunas toto zaváhání stihla napravit, když tutéž soupeřku přemohla na body. A nyní je připravena opět zaútočit o stupínek výše. Na tu nejvyšší možnou metu.


„Mým jasným a jediným záměrem je teď pás šampionky,“ řekla osmadvacetiletá bojovnice z Wisconsinu. „Weili sleduji od chvíle, co zápasila s Teciou Torres. A co se stala šampionkou, začala jsem její styl důkladně rozebírat,“ odhalovala.

„Věděla jsem, že se s ní jednou utkám. Bylo pro mě důležité rozebrat její hru, neboť drží pás. Můj pás. Nebudu mít klid, dokud ho opět nezískám,“ poukazovala svérázná zápasnice, která aktuálně čeká na souhlas ze strany UFC.


Rose Namajunas v zápase v UFC

Dana White nedávno hlásil, že jej Namajunas odmítla, když jí předhodil nabídku k souboji s Weili Zhang. Tuto zprávu však popřela nejen sama Rose, ale i její manažer. Oba shodně vyslali do světa zprávu, že jsou připraveni bojovat. A to třeba okamžitě.


Další články