Sleduj nás

Vzdát se titulu bylo hodně emotivní, přiznává Khabib, který sám končit nechtěl

Vzdát se titulu bylo hodně emotivní, přiznává Khabib, který sám končit nechtěl
Khabib nabídl veřejnosti hodně dojemné přiznání.

Dnes už bývalý šampion z divize lehké váhy, kterému patřilo i první místo v proslulém pound-for-pound žebříčku, odhalil, že ho ke konci kariéry donutilo spíše jeho okolí. On sám údajně bojování miluje a bude mu ještě dost chybět.

„Bylo pro mě velmi obtížné Danu (Whiteovi) říct, že už nebudu pokračovat. Choval se ke mně velmi mile, jenže v mém názoru se od samotného počátku nic nezměnilo. Nemohu dělat věci, které mé matce lámou srdce,“ přiznával ruský Orel, jenž se nyní vžívá do role trenéra.


„Dana mi ponechával titul a jeho ztráta pro mě byla dost emotivní, ale nemohl jsem už déle brzdit divizi. Dal jsem mu své svolení, aby uspořádal fight o nového šampiona. A i když už jsem teď v důchodu, ve svém srdci mi to soutěžení chybí. Rád jsem se měřil s těmi nejlepšími, opravdu jsem svou práci dělal velmi rád,“ přiznával upřímně.

Po konci kariéry navíc Khabib predikuje, že se novým vládcem lehké váhy už brzy stane Islam Makhachev, jeho týmový kolega, který rovněž disponuje skvělým wrestlingem i grapplingem.

Další články