Sleduj nás

Vzdávat se není v mém slovníku! signalizuje Cerrone, jenž byl po čtvrté prohře v řadě zahnán do kouta

Vzdávat se není v mém slovníku! signalizuje Cerrone, jenž byl po čtvrté prohře v řadě zahnán do kouta

Jindy uznávaný Donald Cerrone nezažívá v současné době zrovna lehké chvíle. Kromě toho, že v lednu jednoznačně prohrál s Conorem McGregorem, čímž propásl svou životní příležitost možná posledního výstupu na vrchol, tak nyní navíc neuspěl ani v odvetě s Anthonym Pettisem.

cerrone_pettis2

Cowboy a Pettis předvedli na UFC 249 bitvu, za níž by se ani jedna strana vůbec nemusela stydět. O výsledku ovšem byli nuceni rozhodnout až bodoví sudí a ti hlasovali shodně 2:1 pro bývalého šampiona. Cerrone si tak připsal čtvrtou prohru v řadě, kvůli čemuž se mu začala podlamovat pevná půda pod nohama.


Spousta fanoušků dala slavnému denverskému rodákovi na sociálních sítích najevo, že možná už nastala ta správná chvíle, aby jim nelámal srdce další ztrátou a raději pověsil rukavice na hřebík. Cowboy se však nedal strhnout davem a všem připomněl, proč se tomuto sportu věnuje.


„Přišel jsem dělat to, co miluju! Ten zápas jsem si nesmírně užil, určitě se nikam ještě nechystám. Brzy se opět uvidíme,“ poznamenal Cerrone, který vše bral z té veselejší perspektivy. Jednalo se sice o jeho čtvrtou prohru v řadě, ale dle smlouvy, kterou s UFC podepsal začátkem nového roku, má před sebou ještě alespoň další čtyři zápasy. V případě delší série neúspěchu by ho zastavil až sám Dana White, ten si zkušeného veterána ale zatím chválí.

Pozitivem pro Cowboye může být i to, že jej za předvedený výkon proti Anthonymu Pettisovi mnozí označili za vítěze. Dokonce i sám bývalý šampion musel přiznat, že si svou výhrou v tomto souboji vůbec nebyl jistý, až dokud nebyl ohlášen oficiální výsledek.

pettis_cowboy_cerrone



Další články