Sleduj nás

White: Dominance Amandy Nunes? Vůbec mě to nepřekvapuje, ta ženská ničí chlapy na tréninku

White: Dominance Amandy Nunes? Vůbec mě to nepřekvapuje, ta ženská ničí chlapy na tréninku

Amanda Nunes je opravdu bojovnice, která byla obdařena speciální silou.

Že tato brazilská lvice vládne dvěma váhovým kategoriím, a přitom neprokazuje známky klopýtnutí, to není ani pro takového šéfa UFC překvapením. Ví totiž věci, ke kterým běžní fanoušci nemají přístup.

„Ještě před zápasem jsem se bavil s Amandy trenérem a on mi říkal: ‚Nevím, jak je to možná, ale Amanda je stále v lepší a lepší formě.‘ A protože je okolo všude ta pandemie koronaviru, tak měla potíže sehnat sparingpartnery. Žádné ženy s ní nemohly bojovat, tak nakonec cvičila s muži. A všechny je prý ničila. Házela s nimi o zem, jako by to byl papír… To je neuvěřitelný!“ žasl Dana White.


Amanda Nunes drtí soupeřky v UFC

Amanda Nunes nemá v UFC konkurenci

Lvice Nunes nakonec svou povinnou obhajobu zvládla na podtrženou jedničku. Její soupeřka Megan Anderson se prakticky ani nezahřála a už v prvním kole po dobře nasazeném arm baru byla nucena odklepat.

Pro dominantní šampionku to byl jeden z posledních zápasů kariéry. Protože ale nyní neutržila žádná zranění, měla by dle současných informací jednat o další obhajobě. Otázka konce kariéry však visí ve vzduchu a je dost možné, že příští rok se s Amandou v kleci už vídat nebudeme.



Další články