Sleduj nás

Whittaker a boj o titul? O svou šanci přišel, teď si nás musí zasloužit, tvrdí Adesanyův trenér

Whittaker a boj o titul? O svou šanci přišel, teď si nás musí zasloužit, tvrdí Adesanyův trenér
Když Robert Whittaker odmítl hned červnový termín na odvetu s Adesanyou, připravil se tak o šanci, která ho může ještě dost mrzet.

Dana White sice Roba označil za právoplatného vyzyvatele číslo jedna, jenže potíž byla v tom, že si úřadující šampion přál obhajovat hned v červnu. Což pro australského bojovníka bylo příliš brzy, neboť si právě prošel pětikolovou bitvou s Kelvinem Gastelumem.

„Neměl bych čas na přípravu. Sotva bych přiletěl do Austrálie, musel bych do dvoutýdenní karantény,“ vysvětloval Whittaker, který od šampiona tušil postranní úmysly. „Moc dobře vím, o co Adesanyovi jde. Chce totiž, abych na ten zápas kývl zraněný a na short notice.“


A protože „Reaper“ nemohl, šanci místo něho dostal Marvin Vettori. „Whittaker se tak připravil o skvělou příležitost. Tituly se prostě neodmítají. Pokud příště bude chtít bojovat o pás, bude si to muset znova zasloužit,“ řekl Eugene Bareman, trenér nigerijského mistra divize střední váhy.

„Rob se nemůže vymlouvat na zranění, protože i my kolikrát vstupovali do duelu zranění. Pokud je vám nabídnuta bitva o titul, musíte podstoupit obětování, Rob se však rozhodl, že bojovat nebude, a proto si tím losovacím procesem musí projít od začátku,“ zmínil se Bareman.

Další články