Sleduj nás

Whittaker, Adesanya, Brunson nebo Costa, porazím je úplně všechny, věří si Darren Till

Whittaker, Adesanya, Brunson nebo Costa, porazím je úplně všechny, věří si Darren Till
Na kontě má sice tři prohry z posledních čtyř zápasů, přesto ani na chvíli nezačal pochybovat o svých dovednostech.

Darren Till se v posledních čtyřech soubojích spíše hledal. Ve velterové váze se sice dostal až na vrchol, jenže odsud ho srazil tehdy bývalý šampion Tyron Woodley. Následně se ani před domácím publikem nedokázal vzchopit, když dostal KO od Jorgeho Masvidala. Po tomto fiasku přišel přesun do střední váhy a velmi těsná výhra nad Kelvinem Gastelumem. Na tento úspěch však už nenavázal, když mu vystavil stopku Robert Whittaker.

Tillovo jméno zůstává i nadále minimálně na papíře pořád velké, přesto jeho poslední výsledky musí budit spoustu otázek. Kdo ovšem pochybuje, tomu sám Darren posílá jednoduchý a prostý vzkaz: „Nebojte se, já se vrátím a ještě se stanu šampionem. Je to prostě můj úděl. Vím, že se tomu nevyhnu.“


Svou novou cestu za znovuzrozením se pokusí liverpoolský bijec začít 4. září na turnaji UFC Fight Night 191, kde mu bude soupeřem Derek Brunson. A zdali ho zdolá, tak bude chtít další nejvýše postavené volné jméno v žebříčku, ne-li rovnou šampiona. Vyhlížet tedy bude jednoho ze seznamu Whittaker, Costa, Vettori či dokonce Adesanya. A údajně by je všechny dokázal porazit.

„Nejprve seknu Brunsona v prvním kole, to je můj plán, potom se uvidí. Mým cílem je bojovat s Adesanyou a sám vím, že i on chce bojovat se mnou. Jsem tu prakticky jediný, komu ještě nečelil. Budu pro něho velmi nepříjemný soupeř. A stejně tak mám všechny potřebné předpoklady k tomu, abych porazil Whittakera, Vettoriho nebo Costu. Vím to, všechny ve střední váze dokážu porazit,“ hlásí ambiciózní bojovník, který se svá slova musí pokusit nejprve předvést v praxi, aby mu lidé uvěřili.


Darren Till při boji v UFC

Další články