Sleduj nás

Whittaker by o titul neměl bojovat, naléhá Adesanyův trenér. Od Roba chce vidět větší aktivitu

Whittaker by o titul neměl bojovat, naléhá Adesanyův trenér. Od Roba chce vidět větší aktivitu
Robert Whittaker musí doufat, že bude mít na své straně přízeň Dany Whitea, v opačném případě se může stát, že ho tým jeho vysněného soupeře hravě přehlédne.

Doposud to vypadalo jako prakticky hotová věc. Ve střední váze se momentálně nenachází výše postavený zápasník, který by si o titul zasloužil bojovat více. „The Reaper“ na své pouti překonal takové zabijáky, jako jsou Darren Till, Jared Cannonier či Kelvin Gastelum, dle trenéra šampiona Adesanyii ale stále neudělal dost.

„Skutečně netuším, kdo bude náš příští soupeř. Zatím nás UFC s ničím neoslovilo, takže nemám žádnou představu. Všiml jsem si pouze několika článků, které nás spojovaly s Robertem Whittakerem, ale to zase není tak úplná pravda. Ten člověk je stále ve vyzývatelské linii a o tu šanci utkat se s Israelem se uchází s ostatními bojovníky v divizi,“ poznamenal Eugene Bareman, trenér nigerijského šampiona střední váhy UFC.


Své tvrzení i přiblížil. „Udělal už Robert dost? Já nevím, podle mě by měl mít ještě jeden fight, než se s námi utká. Je to stále přeci jen pouhý vyzyvatel, jako je i třeba takový Darren Till. A kdyby si Till teď získal dvě výhry v řadě, tak je mi líto, ale Roba předskočí v žebříčku a bude o titul bojovat on. Tohle je prostě riziko povolání. Pokud chcete mít svou šanci jistou, musíte zůstat aktivní,“ vysvětloval Bareman, jehož slova mohou být pro mnohé dosti pobuřující. Přesto bude mít jako vždy hlavní slovo Dana White a ten by měl vyjít vstříc spíše Whittakerovi.

Robert Whittaker nazor


Další články