Sleduj nás

Whittaker tipuje, jak se bude vyvíjet jeho bitva s Cannonierem

Whittaker tipuje, jak se bude vyvíjet jeho bitva s Cannonierem

Bývalý šampion střední váhy bude už poměrně brzy moct opět zaútočit na titul, pokud se dostane přes jednu překážku. A ta má název Jared Cannonier (13-4).

Robert Whittaker (21-5), jenž se objevil ve vysílání Submission Radia, moc dobře tuší, že ho podobně jako v případě Darrena Tilla (18-3-1) nečeká žádná lehká zkouška.

„Co bych vám povídal, Jared je pořádné monstrum. Je to velký, silný a odolný chlápek, který se tlačí dopředu a do svých úderů se pokládá vší svou silou,“ vyprávěl o svém soupeři, jemuž může stačit jediná rána, aby bylo po duelu.


Jared Cannonier se připravuje na další zápas

„I když je Jared jako sopka, která chrlí lávu, stále si myslím, že jsem komplexnější bojovník. Jsem o něco rychlejší, techničtější a řekl bych, že mám i vyšší bojové IQ, které v tomto zápase bude rozhodovat,“ domnívá se Whittaker, pro něhož je důležité zapojit a využít všech aspektů boje.


„Můj gameplan je takový, že vstoupím do klece a využiju celý svůj arzenál dovedností. Musím být pozorný, dodržovat taktiku a když to půjde, tak i přenášet boj na zem,“ odhaloval bývalý šampion střední váhy.

„I když mi Jared přijde víc jak polotěžká váha, tak si myslím, že jsem dostatečně silný, abych ho udržel na zemi. Mám za to, že jsem dostatečně zkušený, abych dokázal průběh tohoto duelu kontrolovat,“ dodával Whittaker, jenž se proti svému příštímu soupeři postaví 24. října na turnaji UFC 254.


Další články