Sleduj nás

Wilder: Už dávno jsem měl vyhodit svůj starý tým, teprve teď probouzím svůj potenciál

Wilder: Už dávno jsem měl vyhodit svůj starý tým, teprve teď probouzím svůj potenciál
Dokud neprohrál, byl se svým týmem spokojený, pak se ale rozhodl udělat velké změny.

Deontay Wilder přišel s celou řadou výmluv, které pramenily víceméně z toho stejného zdroje. On sám byl podveden zejména trenérem Markem Brelandem, jenž se nechal uplatit a spolupracoval s týmem soupeře, aby jeho mistrovský svěřenec prohrál.

„Vím z hodně dobrých zdrojů, že se Breland zaprodal. Kdyby nebylo něho, mohl jsem v boji pokračovat a třeba bych to ještě otočil,“ svěřoval se před časem sám Wilder, který porážku s Furym dodnes neskousl.


Nastal tedy čas na obří změny. Kolem alabamského boxera se nyní motá zcela nová skupinka lidí, jíž vévodí trenér Malik Scott. A teprve až tento muž začal u bývalého šampiona probouzet jeho obří potenciál.

„V životě jsem neměl lepší přípravný kemp. Konečně mám kolem sebe lidi, kteří ví, co potřebuji. Všichni k tomuto úkolu přistupuju s tou stejnou vražednou mentalitou. Všichni chceme zabíjet, naše myšlenky jsou vraždící,“ prohlásil Wilder.


„Už dávno jsem měl vyhodit svůj starý tým. Můj problém byl, že jsem byl příliš měkký a vždy jsem rád dával příležitost outsiderům. To se ale teď změnilo. Konečně mám kolem sebe milující lidi, kteří mě podporují. 9. října to všichni uvidíte, jdeme jasně vyhrát!“ zavelel bojovně.


Další články