Sleduj nás

Z McGregora se stal strašný kretén, nebral si servítky TJ Dillashaw

Z McGregora se stal strašný kretén, nebral si servítky TJ Dillashaw
Jedni Conora chválí, druzí ho minimálně chápou a třetí ho nenávidí. Kam se řadí TJ Dillashaw, o tom asi není třeba pochybovat…

Bývalý šampion bantamové váhy, jenž aktuálně vyhlíží svůj comeback po vynucené dvouleté stopce, se opřel do irské MMA hvězdy, jejíž eskapády neunikly oku asi žádného bojového fanouška.

McGregor prohrál druhý duel v řadě, tentokrát si k tomu navíc zlomil nohu, ale i tak nepřišel o svůj pověstný elán, za jehož doprovodu ze svých úst chrlil jednu perlu za druhou. A to se právě nelíbilo Dillashawovi.


„Myslím si, že si tímto chováním Conor pod sebou kope hrob. Pořád se jen vymlouvá, na své sociální sítě nahrává videa, jak byl zraněný, ale nic z toho ho vůbec neomlouvá, naopak se z něho stal strašný idiot,“ nebral si servítky TJ.

„Vím, že bych při něm měl stát, jelikož nemůžete kopat do lidí, co se cítí na dně, ale to, jak se chová, mi to neuvěřitelně ztěžuje. Skutečně se prezentuje jako kretén,“ podotkl pro Below the Belt Dillashaw.


S bývalým šampionem bantamové váhy se v kleci uvidíme již příští víkend, když se postaví proti Corymu Sandhagenovi. McGregora oproti tomu čeká roční pauza a následně zřejmě čtvrtý zápas s Poirierem.

Další články