Sleduj nás

Z týmu Thiaga Santose vyšel jasný signál. Dojde na bitvu s Teixeirou, nebo je připravený záložní plán?

Z týmu Thiaga Santose vyšel jasný signál. Dojde na bitvu s Teixeirou, nebo je připravený záložní plán?

Zápas mezi Thiagem Santosem a Gloverem Teixeirou se zdá být prokletý. Nejprve se koronavirem nakazil jeden Brazilec a později i druhý, takže byl jejich vzájemný střet rovnou dvakrát zrušen. Dočkáme se třetího pokusu?

UFC se k odpovědi této otázky zatím nedostalo, nicméně manažer Thiaga Santose nastínil, že to bude hlavní záměr jejich týmu.

„Bohužel to, co nás postihlo, se nedalo předem ovlivnit. Budeme se snažit, abychom byli co nejdříve v pořádku a abychom ten zápas potřetí vyjednali na co nejbližší termín,“ uvedl Alex Davis, oficiální zástupce bývalého titulového vyzyvatele z polotěžké váhy, který se v kleci naposledy objevil loni v březnu, když v těsném bodovém poměru prohrál s tehdejším neomylným šampionem Jonem Jonesem.


Thiago Santos se chystá na další bitvu v UFC

Od té doby se Santos vydal na dlouhou pouť za uzdravením, neboť si v této bitvě přetrhl vazy v obou kolenech. Cesta to nebyla snadná, leč úspěšná. A nyní by houževnatý Brazilec rád veškeré úsilí, jež do rekonvalescence vložil, věnoval opět do další titulové jízdy.


„Budeme usilovat o to, aby duel s Gloverem Teixeirou rozhodl, kdo se stane dalším titulovým vyzyvatelem. Proto budeme trvat na tomto druhu souboje,“ zaznělo z úst Alexe Davise, jenž tak potvrdil, že zatím v jejich plánech nefiguruje případný náhradník Jiří Procházka, který se s největší pravděpodobností tedy závěrem letošního roku utká s Aleksandarem Rakicem.


Další články