Sleduj nás

Zabiju ho!! křičí Chimaev, který věstí osud svého příštího soupeře v UFC

Zabiju ho!! křičí Chimaev, který věstí osud svého příštího soupeře v UFC
Khamzat Chimaev se s tím vůbec nepáral a rovnou svému příštímu potenciálnímu soupeři zaslal velmi osobní zprávu.

Gilbert Burns není člověk, který by se pouštěl do nějakého většího trashtalku, dokonce i o Khamzatu Chimaevovi doposud mluvil vždy s úctou, ale to se nedá říct o jeho protějšku.

Protože se vesměs blíží jejich vzájemná bitva, rozhodl se švédský vlk o důrazné promo. Takové, které se zakládá až na smrtících výhrůžkách.


„Bratře, počítej se tím, že ho zabiju! Zabiju ho! Vůbec nezáleží na tom, co umí, jaké je jeho skóre, jakou má formu, prostě ho zabiju. Zabiju je všechny!“ vyslal Chimaev velmi emotivní vzkaz skrze interview pro Frontkick.online.

A kdy že by se to Khamzat mohl vrátit do oktagonu UFC? „Ještě nevím, nebavili jsme se o žádném konkrétním datu. Já však doufám, že to bude v lednu, klidně bych však mohl hned zítra. Zmáknu jak Gilberta Burnse, tak klidně i někoho dalšího během jedné noci,“ povznesl své dovednosti.


Doposud nám už jen chybí nějaké oficiální potvrzení, že se skutečně bitvy mezi Chimaevem a Burnsem dočkáme. Nějaké indicie tu byly, nejsou zrovna malé, ale dokud není podepsaná smlouva, může se vždy něco změnit.


Další články