Sleduj nás

Zápas Dustin Poirier vs. Conor McGregor 3 je blízko oficiálnímu oznámení

Zápas Dustin Poirier vs. Conor McGregor 3 je blízko oficiálnímu oznámení
Trilogie mezi Dustinem Poirierem a Conorem McGregorem je blízko ke svému oficiálnímu oznámení.

Jak nyní potvrdil novinář Ariel Helwani, třetí měření sil mezi oběma bojovníky z divize lehké váhy by se nakonec podle posledních spekulací mělo uskutečnit 10. července, kdy je na programu turnaj UFC 264.

Conor se sice snažil o dřívější termín, UFC mu však nemělo jak vyhovět. Předchozí velké PPV galavečery měly jasně domluvené hlavní zápasy a Dana White se chtěl držet svého už zaběhnutého plánu.


Třetí zápas Dustin Poirier vs. Conor McGregor se blíží

Dustin Poirier vs. Conor McGregor 3


„Trilogie mezi Conorem a Dustinem je kousek od potvrzení pro 10. červenec. Smlouvy sice ještě nebyly podepsány, ale všechny tři strany (organizace a oba bojovníci) jsou velmi optimističtí, že by finální slovo mělo padnout do konce týdne,“ oznámil Helwani.

Poirier už na svém Twitteru poodhalil, že 10. červenec bude velkým soudným dnem. Tento termín se tedy dá brát jako finální.


V současné chvíli čeká lehkou váhu boj o uvolněný mistrovský pás. Novým šampionem se stane buďto Charles Oliveira, anebo Michael Chandler. Zároveň se počítá nejspíše s tím, že lepší z bitvy Conor vs. Dustin následně vyzve vítěze.


Další články