Sleduj nás

Zápas Kleina s Topuriou nebude. Pro Španěla je slovenský zápasník odpad, na kterém si nemá co vzít

Zápas Kleina s Topuriou nebude. Pro Španěla je slovenský zápasník odpad, na kterém si nemá co vzít

Kolem zápasu mezi Kleinem a Topuriou bylo v posledních dnech pořádně dusno. Nepodložené informace nejdříve rozšířily senzacechtivé zahraniční MMA magazíny a později i ty tuzemské. K situaci se konečně vyjádřil i slovenský zápasník, který od Španěla dostal už poněkolikáté košem.

„Dostal jsem nabídku na zápas s Topuriou, který jsem hned vzal. Jenže pak nastal problém na straně soupeře, protože zápas se mnou nechtěl.  Nejsem podle něj v žebříčku dostatečně vysoko na to, abych s ním mohl zápasit. Pak jsem dostal přímo od vedení UFC informaci, že Topuria zápas přijmout musí, protože jiný nedostane.

Tak nám UFC poslalo smlouvy, kterou jsem hned podepsal a poslal zpět. Stejnou smlouvu dostal i Topuria, ale ten ji nepodepsal a dál si trval na svých argumentech. Tak jsem to pustil z hlavy. Když ten souboj se mnou nechce, tak se třeba potkáme někdy v budoucnu, až uzná, že jsem na to připravený. Já jsem však byl připravený už teď a věřil jsem si na něj,” prozradil Lajoš Klein.


Topuria se už před pár dny vyjádřil, že s Kleinem v žádném případě zápasit nechce, protože je pro něj odpad a chce zápasit s někým, kdo je v žebříčku výše postavený. Španěl ze zápasu sice cuknul, ale i tak bychom měli Kleina v květnu v kleci vidět. Jen mu bude muset vedení UFC najít nového soupeře.


Další články