Sleduj nás

Zápas s někým lepším? Až mi zaplatíte, do té doby nas*at! rozzuřil se Paddy Pimblett

Zápas s někým lepším? Až mi zaplatíte, do té doby nas*at! rozzuřil se Paddy Pimblett
„Budu bojovat s kýmkoliv a kdykoliv,“ řekl Paddy Pibmlett před pár dny. Teď ovšem upřesnil, že zadarmo to ale určitě nebude.

Paddy Pimblett přišel do UFC jako perspektivní bojovník s obrovským potenciálem, který hned po svém prvním zápase začal budit velký zájem medií.

On sám se chvástal, že je připravený bojovat s kýmkoliv. Porazí naprosto všechny, jen aby se mohl dostat k vysněnému titulu šampiona lehké váhy.


Aby nám ale Paddy své bojové kouzlo mohl promítat proti absolutní špičce, chce se nejprve ujistit, že za to bude dostatečně finančně oceněn.

„Jsem hvězda a podle toho by se tak se mnou mělo zacházet. Nepřijmu žádný zápas se soupeřem z nejlepší desítky žebříčku, dokud má výplata nebude zahrnovat alespoň nějaké pěkné šesticiferné číslo. Do té doby nasrat!“ vyjasnil Pimblett v Anything Goes with James English podcastu.


Lepší plat si ovšem bude muset nejprve zasloužit. Prozatím má jen základní smlouvu, díky níž údajně pobírá ještě nižší plat, než jaký měl v Cage Warriors.

„Kdyby mi šlo o peníze, zůstal bych v Cage Warriors. Tam si mě skutečně hýčkali. Já chtěl ale dokázat, že jsem nejlepší, proto jsem šel do UFC,“ objasnil Pimblett, který se teď musí snažit a vyhrávat, aby se k lepší smlouvě probojoval i zde.


Další články