Sleduj nás

Zápas trvá 25 minut a mně stačí, abych ho zasáhl pouze jednou, tvrdí Lewis před duelem s Ganem

Zápas trvá 25 minut a mně stačí, abych ho zasáhl pouze jednou, tvrdí Lewis před duelem s Ganem
Nulové schopnosti, ale neuvěřitelná síla KO úderu. Takto nějak Derrick Lewis popisuje svoje přednosti.

Pomalu už se blíží chvíle, kdy se s Black Beastem uvidíme znova v oktagonu. Stane se tak již tento víkend v noci ze soboty na neděli a do hry bude dokonce vhozen prozatímní pás šampiona těžké váhy.

Ciryl Gane je francouzským objevem s velice pokročilým bojovým IQ, kterému nechybí ani dostatek sebevědomí, aby pás šampiona ukořistil jen pro sebe. Na druhou stranu ale bude nucen stát proti mohutnému rváči, který už kolikrát dokázal, že se umí prodrat skrze veškeré papírové předpoklady. Vzpomeňme jen tak namátkou na zápasy proti Curtisovi Blaydesovi či Alexanderu Volkovovi.


Derrick Lewis ko uder

Derrick Lewis má jasno


A tento fakt si sama "Černá Bestie" velmi dobře uvědomuje. „Náš zápas je vypsán na 25 minut, takže jediné, co musím udělat, je to, že se Ciryla aspoň jednou dotknu,“ tvrdí Lewis jen pár chvil před svým avizovaným mistrovským soubojem, do něhož opět vstoupí jako outsider. Tedy v roli, na níž je už v podstatě zvyklý.

O své KO síle však nemůže vůbec pochybovat. „Nezajímá mě, co o sobě tahle francouzská loutka tvrdí. Nezajímá mě, že je lepší ve všech aspektech boje. Pokaždé, když se utkají dva borci našich rozměrů, se může stát naprosto cokoliv. Zejména, pokud vám vybouchnu do obličeje,“ upozorňuje.

Další články