Sleduj nás

Že by se bál? Adesanya se Whittakerovi úmyslně vyhýbá, protože by s ním prohrál, domnívá se Holland

Že by se bál? Adesanya se Whittakerovi úmyslně vyhýbá, protože by s ním prohrál, domnívá se Holland
Tak přeci jen se našel někdo, kdo by v případné titulové odvetě více věřil Whittakerovi.

Střední váha ve svých řadách ukrývá spoustu slibných jmen, přesto většinu z nich šampion Israel Adesanya již porazil, a to včetně bývalého vládce Roberta Whittakera.

Pokud vše půjde dobře a budeme-li se držet současných žebříčků, dočká se Rob titulové odvety, která by se uskutečnila někdy zkraje nového roku.


Právě v této souvislosti se hovoří o tom, že Adesanya svůj pás znovu úspěšně obhájí – minimálně si to spousta lidí myslí. Viditelnou výjimku představuje až bojovník Kevin Holland.

„Opravdu si myslím, že je Adesanya ve střední váze dominantní silou, kterou není snadné přemoct, ale zase ne úplně nemožné. Jen ho musíte umět dobře trefit a co já vím, v minulosti se to pár lidem už podařilo,“ přednesl Holland.


„Israel je na tuhle divizi moc velký, víc by mi seděl v polotěžké váze. Proto mi přijde, že má nad námi výhodu - rychlostní, výškovou i silovou. Abyste ho porazili, musíte ho zaskočit nějakým rychlým výpadem. Podle mě je Whittaker jeden z mála lidí, kteří tohle dokáží. Věřím, že Rob má velkou šanci ho skutečně porazit, což může být také důvod, proč s ním Izzy teď odvetu nechce,“ domnívá se.


Další články