Sleduj nás

Že je Adesanya neporažen? A koho to zajímá? ptá se Bisping. On sám by s ním údajně vytřel podlahu

Že je Adesanya neporažen? A koho to zajímá? ptá se Bisping. On sám by s ním údajně vytřel podlahu

Michael Bisping nechápe, proč jsou všichni neporaženým Israelem Adesnyou (15-0) tak uneseni. On sám by ho údajně porazil, a to velice snadno… 

Původně kickboxer, následně MMA zápasník, přesto si v obou těchto odvětvích drží svůj nesmazatelný podpis. Nigerijský borec s přezdívkou „The Last Stylebender“ je jen jednu výhru od potenciálního titulového souboje, což se nelíbí například takovému Michaelovi Bispingovi, který tvrdí, že se jedná jenom o „bulvární“ bublinu, jež velmi brzy splaskne. 

Michael Bisping kritizuje soupeře


To nám mimo jiné potvrdil i on sám při živém internetovém výstupu, kde mluvil o hmotnostní kategorii (střední váha), v níž sám bývalý šampion s 30 výhrami a 9 porážkami působil. „Mám ho rád, ale řeknu vám jednu věc, pokud je tu někdo, s kým bych se já osobně velice rád utkal příště, pak je to právě on,“ nechal se slyšet. 

Odkud bere to sebevědomí? „Když se na něj podíváte, všude slyšíte, jak je dobrý, jak je výjimečný apod., ale sorry, já vám tohle nežeru. Jenom proto, že porazil Dereka Brunsona, to ještě neznamená, že je nějakým světovým přeborníkem. Se vší upřímností Derek té noci vypadal jako úplná s*ačka. Ten duel prohrál, ještě než začal,“ pokračoval. 


A eskalovalo to jeho přesvědčením, podle kterého drží jakýsi trumf v rukávu. „Vůbec nepochybuji o tom, že bych s ním měl těžkou chvilku. Jsem totiž daleko komplexnější než on, v postoji by nade mnou nevyzrál. Zavřete mě s ním do klece a uvidíte,“ podotkl, ačkoliv jistě musí tušit, že UFC má v tento moment odlišné plány a ty Adesanyovi postaví do cesty jiné soupeře.


Další články