Sleduj nás

Že peníze nemění charakter? I Khabiba změnily, prozradil jeho trenér

Že peníze nemění charakter? I Khabiba změnily, prozradil jeho trenér
Jen málokdo zůstane stejný, pokud se do jeho vlastnictví začnou hrnout tuny peněz.

Khabib Nurmagomedov byl i navzdory svému působivému rekordu dlouhou dobu veřejností přehlížen. Pak ale přišel incident s Conorem McGregorem a rázem si jeho minulost všichni fanoušci začali studovat.

Po tomto velmi vyhlíženém a vypjatém zápasu se Orlovi do kapsy začaly hrnout zlaťáky. Jedna exkluzivní nabídka střídala druhou a on se rázem stal nejlépe placeným bojovníkem celé historie UFC.


Jen málokdo dokáže po takovémto přílivu financí zůstat stejný a ani Nurmagomedova se tato změna dle svědectví jeho trenéra nevyhnula. Je to ovšem myšleno v tom dobrém slova smyslu.

„Ano, Khabib se změnil, stoprocentně se změnil,“ prozradil Javier Mendez, vrchní kouč z AKA gymu a bývalý hlavní trenér slavného ruského Orla.


„Co jsem na Khabibovi hned poznal, bylo to, že najednou začal být k lidem více štědrý. Vesměs už dříve byl na lidi hodný, ale teď se začal k lidem chovat ještě zdvořileji. Ty peníze pozměnily jeho charakter v tom dobrém slova smyslu,“ přidal.

Khabib nikdy nebyl člověk, který by byl zastáncem sprosté mluvy či trashtalku. Evropští fanoušci mu vyčítají hlavně to, že je muslim a že jeho bojové kořeny tkví ve wrestlingu a grapplingu, což je pro mnohé velmi nezáživný styl.

Další články