Sleduj nás

Změna plánu? Do důchodu se ještě nechystám, prozradil Teixeira. Se ziskem titulu ovšem počítá

Změna plánu? Do důchodu se ještě nechystám, prozradil Teixeira. Se ziskem titulu ovšem počítá
Jak se zdá, Glover Teixeira přehodnotil plány ohledně budoucnosti. Do těch by mimo jiné nově mohl zapadat i Jiří Procházka.

Dnes už jedenačtyřicetiletý veterán ještě poměrně nedávno avizoval, že hodlá přemoct Jana Blachowicze, vzít si jeho mistrovský pás z polotěžké váhy a pak pověsit rukavice na hřebík.

Někdy ovšem emoce a láska ke sportu bývají silnější, což nastalo i v tomto případě. Glover připustil, že ať se nyní stane cokoliv, hodlá se v MMA ještě nějaký čas zdržet.


„Vypadá to, že tento rok ještě končit nebudu, spíše až ten příští. Plánuji nyní vyhrát titul a pak ho obhájit,“ sdělil Teixeira v rozhovoru Arielovi Helwanimu.

Svou výhrou nad Blachowiczem si je nějak moc jistý… „Jan je skvělý šampion, ale já mám v tomto boji větší motivaci. Když už jsem došel tak daleko, nenechám se jen tak porazit. Tohle bude ostrá zkouška všech bojových dovedností a já se domnívám, že jsem komplexnějším bojovníkem,“ řekl.


Kolik zápasů do konce kariéry tedy Gloverovi ještě zbývá? „Chci teď vyhrát titul a pak ho ještě třeba dvakrát obhájit. Pak budu se svou kariérou naplno spokojený,“ podělil se Teixeira o své plány, do kterých by třeba mohl zapadat i český samuraj Jiří Procházka, jenž je aktuálně druhým nejvyšším vyzyvatelem v pořadí. Uvidíme ovšem, jak se situace vyvrbí.

Další články