Sleduj nás

VIDEO: V Polsku se zbláznili! Bojovník nastoupil do zápasu proti třem soupeřům najednou! Dostal krutě nařezáno

VIDEO: V Polsku se zbláznili! Bojovník nastoupil do zápasu proti třem soupeřům najednou! Dostal krutě nařezáno
Peníze vládnou světu a sport není výjimkou. Jasně to dokazuje nespočet bizarních soubojů, které se v poslední době uskutečňují. V kleci už pomalu vídáme více celebrit než skutečných bojovníků.

Jenže v Polsku šli ještě dál. MMA organizace Elite Fighters totiž uspořádala souboj tři na jednoho. Zápasník Kung Fu Panda poměřil síly hned se třemi protivníky a jak se dalo čekat, byl absolutně bez šance.




Během pár vteřin ho soupeři povalili na zem a dali mu sodu. Těžko říct, na jaké úrovni byli jeho soupeři, ale nakonec to bylo stejně jedno.

Kung Fu Panda šel hned na začátku zápasu k zemi, kde dostal naloženo. Bitva tak v podstatě skončila dříve, než vůbec začala. Co bude příště? Uvidíme pod hlavičkou OKTAGONu bojovat šéfa Pirátů Bartoše s judistou Lukášem Krpálkem?


Ať už se vám tenhle typ bizarních zápasů líbí či nikoliv, pravděpodobně jich bude přibývat. Točí se v nich totiž opravdu hodně peněz. Jasně to dokazuje například polská organizace FAME, která se zaměřuje výhradně na souboje celebrit. A není žádným tajemstvím, že se jí daří. V číslech totiž kolikrát překonává tradiční KSW a dle zákulisních informací organizaci nedělá problém prodat přes milion PPV a zápas. Kam tenhle svět spěje?

Další články