Sleduj nás

Více jak 320 kilo živé váhy míří do ringu! Nejděsivější muž světa a Íránský Hulk se střetnou 2. dubna!

Více jak 320 kilo živé váhy míří do ringu! Nejděsivější muž světa a Íránský Hulk se střetnou 2. dubna!
Je to oficiální! Potetovaný kulturista a na pohled jasný zabiják s přezdívkou „Nejděsivější muž planety“ potvrdil termín svého přesunu mezi šestnáct provazů.

Martyn Ford je už tak trochu legendou, se kterou jsme se příležitostně mohli střetávat na filmovém plátně. Protože si ovšem ve svém životě stanovil jasné cíle, hodlal je naplnit. A posilování či filmování nebyly jediné z nich.

„Je to tak, druhého dubna v Londýně dojde na turnaj, na který nikdo z vás, přátelé, nezapomene. Nemohu vám slíbit ten nejvíce technický fight, ale mohu vám slíbit, že ze sebe vydám absolutně všechno!“ oznámil Ford na svém Instagramu.




 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený Martyn Ford (@martynfordofficial)







Kdo tuto situaci dobře monitoruje, jistě si pamatuje, že tu před třemi lety byly spekulace ohledně fightu s jakýmsi „Íránským Hulkem“. Ten tuto výzvu pojal až příliš osobně a nakonec byl velmi zklamaný, že na ni nedošlo. Proto směrem k Fordovi vyslal pár nemístných poznámek, jež nezůstaly bez reakce.

„Tohle je pro mě velmi osobní záležitost. Sajad Gharibi (Íránský Hulk) a lidé z jeho kolektivu řekli věci, které se mě hluboce dotkly a které už nemohou být vzaty zpátky. Proto se postarám o to, aby mě 2. dubna do Londýna přijelo podpořit co nejvíce lidí, abych cítil tu energii a Sajadovi ukázal, jaké to je, když člověk bojuje za něco, čemu silně věří,“ přidal Ford, jenž měří 2 metry a váží přibližně 145 kilogramů.

Abychom to měli komplet, jeho íránský protějšek měří 187 cm a váží 177 kg. Jedná se původem o vzpěrače, který si díky své mohutné stavbě těla vysloužil přezdívku Hulk, jehož měla v roce 2019 dokonce podepsat organizace holých kloubů Bare Knuckle FC. Prezident David Feldman se tehdy těšil, jakou získal akvizici, ale dodnes ji neuvedl do boje. Pravděpodobně pro ni neměl vhodného soupeře.



Další články