Sleduj nás

VIDEO: Martínek se z hromotluka nepodělal, a i když prohrál, předvedl parádní výkon

VIDEO: Martínek se z hromotluka nepodělal, a i když prohrál, předvedl parádní výkon

Martínkovi premiéra v prestižní ruské organizaci ACA nevyšla tak, jak si představoval. Ve druhém kole dostal naloženo od amerického obra Daniela Jamese, který měl velikou váhovou i výškovou převahu.

Martínek navážil 106 kilogramů, James 122.5 kilogramu, čímž překročil o 2.5 kilogramů limit těžké váhy. Ještě před zápasem tak musel James odevzdat Martínkovi 30 procent své odměny. Martínek se soupeře nezalekl a do klece i tak nastoupil. A za to mu patří obrovský respekt!

Největší šanci měl Martínek v závěru páté minuty prvního kola, když poslal Jamese k zemi, kde ho mohl dobít. Naneštěstí pro Martínka jeho snahu přerušila přestávka. Do druhého kola už nastoupil lépe James, který Martínka prakticky utrápil na pletivu, protože i když se ze sevření Martínek dostal, fyzicky odešel. Bez větších obtíží pak Američan vyfluslého Martínka poslal k zemi, kde ho bil, dokud rozhodčí duel neukončil.


Michal Martínek prohrál první zápas v organizaci ACA

„Do druhého kola jsem pak mohl jít víc takticky. Byl jsem po roce nezápasení až moc hrr, chtěl jsem to urvat a užít si pořádný šmelc,“ litoval po zápase Martínek


„Mě to nezastaví, užil jsem si to. Mám rád, když jde o hubu. Důležité je, že měl zápas koule a fanoušci se nenudili. Hlavní je se z toho nezbláznit. Kdo po prohře říká, že jsem nula, klidně se bavte, my tu od toho koneckonců jsme,“ uvedl Martínek.

Martínka jsme naposledy viděli zápasit loni v listopadu, kdy překvapivě jedním úderem zlomil čelist Viktorovi Peštovi a obhájil tak pás šampióna domácí organizace Oktagon. Už dříve se snažil Martínek dostat do UFC, ale v klíčovém zápase přímo před očima samotného prezidenta organizace UFC Dana Whitea neuspěl a prohrál.

Tak snad to příště vyjde. Martínek se nemá za co stydět, předvedl skvělý výkon. Moc nechybělo, a mohl se z vítězství radovat on.



Další články