Sleduj nás

VIDEO: Pekelné KO! Zápasník chtěl vyje*at se soupeřem, ale instantní karma byla proti

VIDEO: Pekelné KO! Zápasník chtěl vyje*at se soupeřem, ale instantní karma byla proti
Britský bojovník Ben Doster porušil nepsané pravidlo MMA a schytal za to okamžitý highkick.

Duchovně založení fanoušci měli ihned jasno. Tohle byla práce instantní karmy, notovali si v diskuzích. Ať už to bylo cokoliv, po pěti vteřinách bylo po zápase.

Britský MMA bojovník Ben Doster naskočil o víkendu proti dagestánskému soupeři Umakhanovi Ibragimovi do historicky prvního turnaje organizace British Fighting Championship. Jenže moc dobrou vizitku si na téhle premiéře neudělal.


Porušil totiž nepsané pravidlo MMA. To spočívá v tom, že se zápasníci na začátku souboje nejdříve pozdraví plácnutím dlaní nebo pěstí na znamení vzájemného respektu a až pak jdou na věc. Samozřejmě ne všichni bojovníci mají o toto gesto zájem, a tak ho někteří odmítnou, což je naprosto v pořádku.

Co už ale v pořádku není, když někdo tohle gesto zneužije. Přesně to udělal Doster, který běžel k Ibragimovi s nataženou rukou na znamení plácnutí a zároveň s dotykem rukavic vystartoval na soupeře lowkickem. To ale bylo taky to poslední, co si Doster ze souboje pamatuje.


Ibragimov mu totiž hned sekundu na to uštědřil brutální highkick z přední nohy. Nečestný Brit si ustlal dřív, než byste řekli švec. Ostatně podívejte se sami.


Další články