Sleduj nás

Volkanovski reaguje na Cejudovy neutichající výzvy. Bere ho za velmi snadného soupeře

Volkanovski reaguje na Cejudovy neutichající výzvy. Bere ho za velmi snadného soupeře
Současný šampion pérové váhy nevidí v duelu s Henrym Cejudem žádnou výzvu, spíše naopak.

Manažer Ali Abdelaziz už stihl prostřednictvím TMZ Sports potvrdit, že se jeho svěřenec „Triple C“ v roce 2022 oficiálně vrátí do nitra oktagonu.

Za soupeře si vybral právě Volkanovskiho, který drží pás pérové váhy. Kdyby jej Cejudo přemohl, stal by se vůbec historicky prvním zápasníkem, který kdy držel titul ve třech hmotnostních kategoriích.


Když mu bude šance o tento historický zápis umožněna, zaslíbil se Danu Whiteovi, že jen tak z UFC neuteče a svůj pás se pokusí obhájit. Jedná se konečně o návrh, který se šéfovi organizace zamlouvá, jen takový Volkanovski s tím stále nesouhlasí.

„Aby bylo jasno, Henryho nemůžete brát vážně… sama organizace ho nebere vážně,“ řekl australský šampion. „Ani nechci ztrácet čas žádnou přetvářkou, jakou v tomto zápase vidím výzvu. Ve skutečnosti tam totiž žádnou nevidím, byla by to pro mě snadná výhra,“ je si jistý.


„Nechci, aby o mně lidé říkali, že mlátím muší váhu. Tento fight pro mě nemá smysl, pro můj odkaz v tomto sportu také nic neznamená. Já chci čelit skutečným soupeřům z mé divize,“ nechal se slyšet Volkanovski.


Další články