Sleduj nás

White: Soupeři mají z Chimaeva nahnáno, nikdo s ním nechce bojovat a já se tomu nedivím

White: Soupeři mají z Chimaeva nahnáno, nikdo s ním nechce bojovat a já se tomu nedivím
Khamzat Chimaev se stal postrachem celého UFC, dokonce ani takový Dana White o tom nepochybuje.

Švédský vlk má na kontě pod taktovkou MMA velikána čtyři výhry, všechny přitom byly úplně jednoznačné, což vzbudilo mnohé ohlasy. Khamzat si tím údajně vydobyl respekt i mezi smetánkou z čela žebříčku.

„Nikdo, skutečně nikdo s ním nechce bojovat. Každý si dovoluje být odvážný pouze na internetu, ale jakmile přijde čas na činy, je Chimaev pro ně tabu. Nikoho za to ovšem neviním, takovéto zvíře jsme tu ještě neměli,“ chválil White svého nového zlatého koně.


„Pokud bych měl konkurenci radit, měla by se na to dívat z jiného úhlu pohledu. Tohle je UFC, největší scéna na světě a vy byste měli chtít bojovat s tím, kdo tu má největší hype. Boj s Chimaevem je obří příležitostí, jak vyzdvihnout vlastní jméno,“ nabádá.

Co bude teď pro Borze čekat dál, to White zatím neuvedl. Ani nepotvrdil spekulace, zdali je dalším v pořadí právě Gilbert Burns, o němž se nejčastěji hovoří.


„Chimaev je nyní hrozbou organizace. Stoprocentně se ho každý bojí, nikdo s ním nechce bojovat. Je to člověk, který bude zápasit s kýmkoliv a kdykoliv,“ pronesl šéf UFC v The Jim Rome podcastu.


Další články