Sleduj nás

Glory - Peňáz Matěj - Ahaggan Yassine

Glory - Peňáz Matěj - Ahaggan Yassine

V sobotu 26. října nás čeká další prestižní akce, kterou pořádá organizace Glory. Jedná se o souboje ve stylu boje K1 těch nejlepších borců z celého světa. Akce, která se nazývá Glory70, bude mít tentokrát i českého zástupce. Matěj Peňáz zde bude mít svůj čtvrtý zápas a pokud se mu podaří vyhrát, vylepší svou bilanci v Glory na 3-1!

Jak tvrdé to v Glory je, to okusil v nedávné době třeba i Daniel Škvor z pražského Spejbl Gymu. Matěj Peňáz se v Glory stále drží a předvádí zajímavé výkony. V prvním duelu porazil Mehdiho Bouananeho a následně prohrál s Donovanem Wissem. Ve třetím fightu neponechal nic náhodě a odnesl to Mathieu Ceva už v prvním kole.


Matěje tentokrát čeká Francouz Yassine Ahaggan, kterému tak nahrává domácí prostředí. Ten má v Glory zatím jedno vítězství a dvě porážky. Jeho celková bilance je však 33-8. Jedná se o borce, který vyrůstal v chudých podmínkách na ulici a jeho život znepříjemňovaly každodenní konflikty. Jednalo se také o skvělého fotbalistu, později dal ale přednost bojovým sportům.

Glory je vždy velmi těžké na tipování a sázení, my zde však věříme, že Matěj Peňáz využije situace a poradí si i s tímto domácím bojovníkem. Vzhledem k nízkému kurzu však doporučujeme tento zápas vynechat.



Další články