Sleduj nás

Na Souboji Titánů si to rozdá Daniel Vítovec s řeckým Sparťanem

Na Souboji Titánů si to rozdá Daniel Vítovec s řeckým Sparťanem
Pořádání sportovních a kulturních akcí je momentálně v České republice opravdu adrenalinový koníček. Vládní činitelé se vyděsili z rostoucích čísel nakažených a rozhodli se opět zkomplikovat svobodné podnikání v tomto segmentu.

Pořadatelé dlouho očekávaného galavečeru Souboj Titánů se ale nevzdali a akce proběhne v předem avizovaném termínu, tedy 27. listopadu. Změnit se muselo místo konání a bojechtiví diváci dorazí v sobotu do haly TJ Slavoj v Plzni.

Úprav doznala také fight card, ze které zmizeli Jirka Žák a Jakub Klauda. Jako hlavní zápas večera bude bitva mezi Danem Vítovcem a Stefanosem Konstantelopoulosem. Vesničana z Hanuman Gymu není třeba českým divákům příliš představovat.


daniel vitovec souboj titanu

Každý, kdo viděl Dana zápasit, tak tuší, že nás čeká těžká štípaná, ze které jeden z borců neodejde po svých. Stefanos má přezdívku Sparťan a tak je jasné, že také preferuje konec buď se štítem, nebo na něm. O tom, že bude mít rozhodně kvalitu, aby Vítovce prověřil, hovoří šestapadesát výher z pětašedesáti zápasů a tituly WKA, WKF a WAKO.


souboj titanu plzen

Kromě tohoto exkluzivního zápasu nás čeká dalších osm soubojů, to podle pravidel kickboxu, MMA a také Street Boxu. Pokud máte v sobotu večer čas, nenechte si ujít dost možná jednu z posledních šancí vidět v letošním roce bojové sporty živě.

Další články