Sleduj nás

OKTAGON 24 live: Štefan Vojčák vs. Alexander Cverna, analýza, informace a fight card

OKTAGON 24 live: Štefan Vojčák vs. Alexander Cverna, analýza, informace a fight card
Promotér a hlavní matchmaker OKTAGONu 24 Ondra Novotný nám na poslední chvíli doplnil kartu o divácky bezesporu velmi zajímavý zápas.

Těžká váha je sledovaná a zde se střetnou dva opravdu unikátní přírodní úkazy. Alex Cverna měl do klece organizace OKTAGON nakročeno v minulosti již několikrát, ale vždy musel ze zdravotních důvodů ze zápasu odstoupit.

V posledním případě se tak stalo pouhých několik desítek hodin před turnajem, to z důvodu špatných jaterních testů. Tyto komplikace způsobila Cvernovi dehydratace spojená se shazováním. Nyní se zdá, že přichází jedna z posledních šancí, aby Alex ukázal, co opravdu umí.


Čtyřiačtyřicetiletý borec půjde do tohoto souboje s bilancí osm výher a dvě porážky, kdy 50 % vítězství získal knockoutem.

Reprezentant známého OFA gymu Štefan Vojčák zažije v tomto zápase svoji ostrou premiéru v profi oktagonu a bude zajímavé sledovat, jak se tento fakt podepíše na jeho výkonu. I když by se mohlo zdát, že proti mnohem zkušenějšímu sokovi nemá příliš velké šance na úspěch, opak bude pravdou.



OKTAGON 24: Štefan Vojčák vs. Alexander Cverna


Štefan si na Alexe hodně věří a na zápas kývl bez většího váhání. Bude mít skoro deset centimetrů výšky navíc a silově ztrácet na Alexe také určitě nebude. Pokud se mu boj povede přenést na zem, bude o vítězi s velkou pravděpodobností rozhodnuto.

Vojčák je na plachtě nebezpečný i ze zad a v horní pozici je pro soupeře naprostou pohromou. Doufejme, že oba borci zvládnou splnit váhový limit a my se tak dočkáme zajímavého souboje generací a stylů.


Další články