Sleduj nás

OKTAGON 26 live: Daniel Brunclík vs. Ondřej Raška, informace

OKTAGON 26 live: Daniel Brunclík vs. Ondřej Raška, informace

Pod křídly OKTAGONu skončilo další známé jméno české bojové scény, kterým je Dan Brunclík. Bruno byl jednou z hlavních tváří zaniklého projektu XFN a nyní si odbude premiéru v dresu největšího rivala na turnaji OKTAGON 26 Štvanice.


Soupeřem mu bude účastník OKTAGON Výzvy Andrés Raška. Ten si po těžkých porážkách od Krištofiče a Mikuláška vzal dvouleté volno. Vrátil se až na turnaji OKTAGON 22 proti Pavlu Salčákovi. Zástupce Reinders Teamu držel před tímto soubojem neporazitelnost v podobě pěti zápasů a byl velkým favoritem.


Raška však nezačal dobře, nechal si vlézt Salina do zad a poté i do mouthu. Jenom zázrakem přežil první kolo, ve kterém ale nechal Salčák příliš mnoho sil. Další dvě pětiminutovky byly již v režii ostravského borce a Raška tak oslavil vítězný návrat. Celková bilance osmadvacetiletého reprezentanta Jetsaam Gymu je osm výher a sedm porážek, kdy 50 % vítězství získal submisí.



Daniel Brunclík se v poslední době představoval v novém projektu Patrika Kincla MMAsters League. Hned na první číslované akci svedl vyrovnanou bitvu s Tomášem Bolem, kterou rozhodčí vyhodnotili jako remízu. Ve druhém pokračování narazil na dalšího slovenského borce Adriana Dudeka.


Bruno sice na soupeře agresivně nastoupil, ale absolutní absence krytu či obrany znamenalo bleskový konec a prohru KO již po několika vteřinách! Do premiéry v OKTAGONu tak Brunclík nastoupí s bilancí šest výher a stejná porce porážek, kdy 50 % vítězství získal submisí.



 

OKTAGON 26 Štvanice: Brunclík vs. Raška


Bruno je v civilním životě policista, ale dobrou formu nezpacifikoval již dlouho. Andrés si prožil těžké chvilky, ale ukázal vůli a charakter, který ho dovedl k vítězství. Nyní nastoupí v mnohem větší psychické pohodě a prodá tvrdé tréninkové jednotky, které absolvuje po boku Jiřího Procházky.


Díky větší komplexnosti a o třídu lepšímu wrestlingu věříme ve výhru Ondřeje Rašky.


Další články