Sleduj nás

OKTAGON 26: Miloš Petrášek vs. Vlado Neferanovič, informace

OKTAGON 26: Miloš Petrášek vs. Vlado Neferanovič, informace

Pokud se fanouškům organizace OKTAGON po někom stýskalo, byl to rozhodně Meloun Petrášek.


Populární bijec si po sérii porážek vybral téměř dvouletou pauzu, aby našel ztracenou motivaci a chuť do zápasení. I přes zdánlivou neaktivitu byl Miloš nonstop v gymu, kde pomáhal s přípravou ostatních členů Reinders smečky.


Koketoval také s přechodem do střední váhy a zdá se, že je momentálně méně osvalený a více atletický. Právě zbytečně masivní muskulatura byl terčem diskuzí a podobná úprava může jenom prospět, zvláště v dlouhých zápasech náročných na kardio. Momentálně má sympatický borec bilanci jedenáct výher a šest porážek, kdy 64 % vítězství získal submisí.



Návrat do klece se Melounovi pokusí znepříjemnit chorvatský pořízek Vlado Neferanovič. Ten má momentálně dvě porážky v řadě a je jasné, že přijede odhodlaný utnout zlou sérii. Do zápasu na Štvanici nastoupí s vyrovnanou bilancí šest výher a stejný počet porážek, kdy 50 % vítězství získal knockoutem.


Vlado si připsal také dva triumfy díky gilotině a pouze jednou zvítězil na body. Jednalo se ovšem o jeho nejcennější výhru, protože přišla v prestižní ruské organizaci RCC nad domácím borcem Dmitrym Malikhinem.



 

OKTAGON 26: Miloš Petrášek vs. Vlado Neferanovič


Na papíře se zdá, že by nás mohl čekat zábavný a akční souboj. Oba bojovníci jsou zvyklí ukončovat své soupeře před limitem a navíc jsou díky šňůře porážek přitlačeni zády ke zdi. Meloun i přes dlouhou pauzu vypadá na tréninku výborně a je znát progres v postoji a hlavně v pohybu.


Pokud to spojí s výborným wrestlingem, kterým vždy disponoval, může bez obav vyhlížet první vítězství po třech letech. Kurz na výhru asi nestojí za sázení, takže nezbývá, než si počkat na vypsání pomocných sázek na výhru před limitem.


Další články