Sleduj nás

UFC Fight Night: Mike Perry vs. Daniel Rodriguez (analýza na UFC Vegas 23)

UFC Fight Night: Mike Perry vs. Daniel Rodriguez (analýza na UFC Vegas 23)
UFC se vrací na obrazovky velmi sledovaným turnajem, který vysílá volně dostupná stanice ABC 2. Kouzlo této akce je vždy v obrovské sledovanosti, která přinese bojovníkům slušnou vlnu popularity.

Daniel Rodriguez navíc dostal soupeře, na kterého bude je zvědavý každý fanda MMA. Mike Perry sice v poslední době neoslňuje výsledky, které jsou jako na houpačce, ale jeho excesy baví a rozčilují naprosto každého, kdo je zaznamená. Mezi poslední hity patřilo napadení muže v baru a video s rozříznutou nohou v kaluži krve.


Mike Perry je problémový zápasník UFC


Kromě toho si Platinum Mike bere do svého rohu místo sekundantů a trenérů svoji přítelkyni, které má o MMA pojetí asi jako o jaderné fyzice. Výsledkem jsou čtyři prohry z posledních šesti zápasů.


Naposledy Perry na body nestačil na veterána Tima Meanse a ani výkon příliš nepřipomínal nebezpečného střelce, který strašil top bojovníky divize. Celkově má devětadvacetiletý Američan bilanci čtrnáct výher a sedm porážek, kdy 79 % vítězství získal knockoutem.

Daniel Rodriguez je na tom s aktuální formou mnohem lépe. Z posledního souboje sice odcházel poražen, protože nestačil na body na Nicolase Dalbyho, ale byla to první prohra po třech letech a devíti výhrách v řadě.


Do UFC se probojoval přes Dana White Contender Series a v prvním zápase u nového zaměstnavatele dokázal uškrtit výše zmiňovaného Tima Meanse. Ve čtyřiatřiceti letech tak disponuje rekordem třináct výher a dvě porážky, kdy 54 % vítězství získal knockoutem.

Mike Perry se předvede na UFC Fight Night

UFC Fight Night: Mike Perry vs. Daniel Rodriguez, tip


Pokud by nastoupil starý Mike Perry ze zápasů s Paulem Felderem nebo Vicentem Luque, nebylo by třeba složitě hledat favorita. Současný Crazy Mike ale postrádá soustředěnost a zápal pro boj. Přesně tyto vlastnosti nechybí D-Rodovi, který navíc trénuje po boku Donalda Cerroneho na ranči BMF.

Rodriguez opět rozjede svůj nátlakový způsob boje a bylo by velkým překvapením, kdyby Perry odolal a neskončil knockoutovám po jedné z pumelic, které lítají Danielovi z rukavic. Mike je sice stále zajímavou postavou UFC, ale výsledkový propad a slabé výkony jej možná brzo odsunou z hlavního proudu zájmu fanoušků.


Další články