Sleduj nás

Drama v OKTAGONu! Pirát poslal Terminátora k psychiatrovi, hrozí zrušení titulového zápasu

Drama v OKTAGONu! Pirát poslal Terminátora k psychiatrovi, hrozí zrušení titulového zápasu
Československá MMA scéna začíná připomínat telenovelu. Největší hvězda OKTAGONu, Karlos Vémola, se má utkat na konci prosince v O2 areně o titul s prozatímním šampionem Samuelem Krištofičem.

Jenže je tu zádrhel a hrozí, že k zápasu ani nedojde. Terminátor totiž nechce nastupovat do klece jako první a ani za mák se mu nelíbí, že by mu červený roh vyfouknul Pirát.

Není roh, jako roh! Vémola odmítá nastoupit do titulového zápasu proti Krištofičovi jako první. Modrý roh se mu nezamlouvá, raději by ten červený. A to hlavně proto, že Piráta nepovažuje za šampiona.


„Pro mě je Pirát jen falešný šampion. Jestli proti němu budu muset do klece nastupovat jako první, tak ať si za mě rovnou hledají náhradu! Z tohohle neuhnu!“ postavil si hlavu Terminátor.

K situaci se samozřejmě vyjádřil i Pirát. „Smiř se s tím, že půjdeš do modrého rohu, protože OKTAGON je světová organizace a ne žádná šaškárna, kde ty si řekneš, jak to bude. Jestli jsi takový egocentrik, že kvůli takové věci zrušíš zápas, tak se jdi léčit k psychiatrovi a nech si předepsat pilulky,“ okomentoval požadavek Vémoly slovenský zápasník.


Co se bude dít dál? Skutečně Vémola zruší zápas, pokud mu OKTAGON nepůjde na ruku a nesplní jeho požadavek? Nebo naopak přehodnotí své rozhodnutí a vezme zavděk modrý roh? Nebo to bude vše úplně jinak? Nechme se překvapit...


Další články