Sleduj nás

Patnáct let bral piko, pořád sype, a teď je z něj MMA zápasník! Filip Grznár chce odvetu s Benem Cristovaem

Patnáct let bral piko, pořád sype, a teď je z něj MMA zápasník! Filip Grznár chce odvetu s Benem Cristovaem
Bývalý kulturista Filip Grznár, který se aktuálně věnuje MMA, nikdy neskrýval, že bere steroidy. Dokonce se přiznal k tomu, že bral 15 let pervitin.

A tak není zas tak překvapivé, že i když už se kulturistice na profesionální úrovni nevěnuje, tak stále sype. Dělají to prý všichni profesionální sportovci.

"Ano, stále beru steroidy. Nízké dávky. Je mi 37 let a bez toho by to nešlo. Je to nutné, abych mohl sportovat na vrcholové úrovni. Dělají to tak všichni sportovci," neskrývá Filip.


A jestli jsou steroidy nebezpečné? Tak v tom má taky jasno. "Jasně, že jsou steroidy nebezpečné. Ale jen v rukách člověka, který s nimi neumí zacházet," má jasno Grznár.

Grznár se od kulturistiky postupně přesunul k bojovým sportům. V roce 2017 se utkal s hudebníkem Benem Cristovaem, se kterým jednoznačně prohrál.


"Před zápasem s Benem jsem byl zraněný. Nemyslím si, že jsem dostal na budku. Ale přiznávám, že jsem prohrál. Od toho souboje jsem bojové sporty začal brát vážně. Nemám problém s odvetou. Ale v kleci. Tam je teď můj domov. Jsem připraven na kohokoli," dodal zápasník.


Další články