Sleduj nás

Zoufalý Woodley si nechal vytetovat nápis "Miluji Jakea Paula". Blíž k odvetě ale stále není

Zoufalý Woodley si nechal vytetovat nápis
Bizarní sázka byla naplněna. Bývalý šampion UFC Tyron Woodley si nechal po prohře s Jakem Paulem na prostředníček vytetovat nápis „I love Jake Paul“. Věří snad, že díky tomu skutečně získá odvetu? A co když ne?

Souboj mezi Tyronem Woodleyem a Jakem Paulem přitáhnul obrovský počet diváků. Navíc vzbudil spoustu emocí. Jak by taky ne, když ve vyhroceném zápase nakonec zvítězil na body Jake, a to i přesto, že měl bývalý UFC šampion Youtubera ve čtvrtém kole tzv. „na lopatě“. Někteří fanoušci dokonce tvrdí, že byl souboj zmanipulovaný a měl vyhrát Woodley.

Jenže drama neskončilo Jakeovo výhrou. Ihned po vyhlášení výsledků se totiž Woodley začal dožadovat odvety. Paul reagoval hbitě a odvolal se na bizarní sázku, kterou spolu oba bojovníci uzavřeli před bitvou.


"Pojďme se vsadit. Když tě porazím, musíš si na sebe nechat vytetovat - Miluju Jakea Paula. Když porazíš ty mě, nechám si na sebe vytetovat - Miluju Tyrona Woodleyho,“ navrhl na společném předzápasovém setkání Jake Paul.

A protože Woodley souhlasil, nebylo žádný překvapením, když mu ihned po duelu Jake Paul sázku připomněl: „Woodley, nech se tetovat a dostaneš odvetu. Máme tu tatéra, tak nikam neodcházej. Utři pot, ohol nohu, protože si tam teď necháš napsat: „Miluju Jakea Paula“. Když to uděláš, budeš mít odvetu," prohlásil Jake Paul ihned po zápase.


A po pár týdnech bývalý UFC šampion na svůj Instagram skutečně zavěsil fotografii, která dokazuje, že si nechal nápis vytetovat.

Tyron tím dává celému světu najevo, že chce odvetu. Jenže, proč by to Jake Paul dělal? Proč by šel do odvety a riskoval prohru, když s odřenýma ušima vyhrál na body?

Mnohem pravděpodobnější je, že Jake z odvety vycouvá a bude se soustředit na dalšího soupeře. V hledáčku má Tommyho Furyho, příbuzného legendárního boxera Tysona Furyho.


Další články