Sleduj nás

David Kozma: Apollo, ty demente, já před tebou neutíkám!

David Kozma: Apollo, ty demente, já před tebou neutíkám!
Šampion OKTAGONu, David Kozma, ostře reagoval na prohlášení brazilského soupeře Apolla, se kterým se utká už 29.5. na turnaji OKTAGON 24. Brazilec mu totiž vzkázal, že dostane přes hubu. A to si český bojovník samozřejmě nemohl nechat líbit.

Začněme tím, co řekl Brazilec Apollo českému zápasníkovi. "Tenhle vzkaz je pro tebe, Kozmo. 29. května máme konečně zápas o titul welterové váhy OKTAGONu. Doufám, že ses dal dohromady, protože 29. nebudeš mít kam utéct. Dostaneš přes hubu. Buď raději připraven, protože já trénuji na 110 % a představuji si svoje vítězství každý den! Ten pás si přivezu do Brazílie, do American Top Teamu a pro všechny, co jsou se mnou."

A co na to Kozma? "Apollo, ty demente. Nevím, proč pořád říkáš, že se před tebou schovávám nebo utíkám. Nevím, proč bych to dělal, nemám to zapotřebí. Jsem šampionem OKTAGONU, soupeře si nevybírám a zápas s tebou jsem přijal hned. Tak už s tím přestaň, je to nesmysl," začal ve videu český šampion.

"Doufám, že budeš připraven na 110 %, jak říkáš v tom videu, protože mlátit tě z formy by mi takovou radost neudělalo. Na to, že jsi někde řekl, že jsi vyrůstal v chatrči s mámou bez jídla, ti chybí pokora. Ještě ti chci připomenout, že v zápase o titul není žádná tolerance váhy, takže ti doporučuji, aby sis vzal raději bagáže dva pro případ, že jeden ztratíš, aby ses neměl na co vymlouvat," dodal Kozma.


Další články