Sleduj nás

David Kozma bude tátou! Šampion by bral klidně kluka, je s ním prý méně starostí

David Kozma bude tátou! Šampion by bral klidně kluka, je s ním prý méně starostí
Už v sobotu bude šampion OKTAGONu David Kozma obhajovat svůj mistrovský pás. Střetne se s obávaným Brazilcem Apollem. Půjde o nejtěžší zápas v jeho kariéře, na který se poctivě připravoval měsíc v Polsku.

David Kozma patří mezi nejlepší zápasníky na československé scéně. V OKTAGONu drží titul, navíc je o něj zájem i v dalších MMA organizacích, jako jsou KSW nebo RCC. V případě, že by porazil Apolla, by se dokonce mohlo ozvat i samotné UFC, protože Brazilec v UFC kdysi zápasil a je to známé jméno ve světově proslulém America Top Teamu.

Jak moc je připraven na zápas s obávaným Brazilcem, to se dozvíme už tuhle sobotu na turnaji OKTAGON 24. Český šampion v Polsku spároval se zápasníky z UFC i KSW, takže by měl být připraven dobře.


V každém případě Davida čekají velké věci nejen v MMA. Už v říjnu by se mu mělo narodit dítě. S partnerkou jsou v pátém měsíci, pohlaví zatím nevědí. Jak říká sám David, hlavní je zdraví. Kdyby to byl kluk, byl by český šampion prý klidnější, protože se o sebe umí kluci lépe postarat.

Nechme se překvapit, jakým směrem se bude MMA kariéra jednoho z nejnadějnějších zápasníků na československé scéně ubírat. Nezapomeňte v sobotu fandit, půjde o hodně!

Další články